CAFETARIA BIJNA THUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Bijna Thuis. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 22:11 Waar voor je Geld!
15 feb 2024 om 21:01 Prima eten, precies op tijd bezorgd. Wel erg jammer dat je voor elk item €0,10 toeslag voor wegwerpplastic betaald en als je je zak openmaakt alleen maar kartonnen verpakkingen en zakken tegenkomt.
12 feb 2024 om 20:20 Heerlijk gegeten, “kapsalon next level” is een aanrader! Vriendelijke bezorger die belde dat hij er bijna was (besteld vanaf vakantiepark)
11 feb 2024 om 20:04 Voor een spareribs XXL vond ik de 2 stukken spareribs wat weinig, zeker ook voor die prijs. Verder smakelijk gegeten.
10 feb 2024 om 19:33 Eten altijd lekker, wat we ook kiezen. Snel geleverd, ook op zaterdag of zondag. Vriendelijke bezorger.
28 jan 2024 om 2:29 Was allemaal prima
20 jan 2024 om 19:07 Jammergenoeg is dé omschrijving gemarineerd vlees. Dus ik verwachtte een stuk vlees. Maar kreeg een soort kapsalon. En daar houd ik niet van. Patat wordt slap . Een betere omschrijving van het menu zou dit kunnen voorkomen. Jammer.
2 jan 2024 om 9:09 Eten was mega koud, en weer alle drinken vergeten erbij
17 dec 2023 om 20:06 Bezorging is over het algemeen goed en snel, ook vriendelijk personeel. Frieten vallen echter de laatste tijd tegen, lijken wel oude frieten. Voor ons de laatste keer geweest.
17 dec 2023 om 7:50 Ze kunnen zich beter focussen op het aanbod van een reguliere snackbar. Alles behalve de patat en gefrituurde snacks is niet lekker. Patat, frikandel, etc. wel prima.
6 dec 2023 om 6:03 Een lkker vismenu, met salade en een chocolade mousse
4 dec 2023 om 6:38 Lekker, maar wel duur.