CAFETARIA BIJNA THUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 425 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Bijna Thuis. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 19:58 Duurde erg lang voordat de bezorging er was maar er was gelukkig wel gebeld dat het langer zou gaan duren
21 jun 2024 om 20:41 Tot nu goed te eten en nog steeds optyd
26 mei 2024 om 20:01 Altijd goede friet en snel geleverd. Wel bizar dat er een plastic tax op alles zit, en dat alleen de friikandel speciaal in een plastic bakje zit en de rest in papier. Dat is redelijk zuur.
6 mei 2024 om 18:39 Het werd ruim binnen de levertijd geleverd. Het was lekker, maar niet de kwaliteit die wij eerder gewend zijn. Het leek op andere frieten en de curry was anders dan normaal. Tevens was de spoetnik niet compleet, maar 3 partjes, maar geen honger erna.
27 apr 2024 om 18:47 Lekker gegeten. Salade met wat vruchtjes. Frietje en vlees met tzaziki
24 apr 2024 om 19:15 Prettige bezorger, heb fooi gegeven. Kwaliteit van eten was goed, ben tevreden
19 apr 2024 om 20:59 Op tijd, heerlijke frietjes. Daarnaast leuk versierd en een presentje voor onze jarige dochter. Ontzettend leuke verassing!
16 apr 2024 om 19:07 Was heerlijk binnen de tijd bezorgd bezorger belde netjes dat hij er bijna was (besteld vanaf vakantiepark) vriendelijke bezorger.
1 apr 2024 om 20:12 Frieten en alles altijd prima. Wel vreemd dat we plastic tax moeten betalen en alles vervolgends in papieren bakjes komt.
27 mrt 2024 om 20:48 Ik ben een echte spare rib lief hebber, deze heeft smaak, en hoe het zijn moet het vlees trek je zo van het bot Ik kreeg de bestelling van de vriendelijke bezorger. Mvg Ryan.S
25 feb 2024 om 18:58 Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging.
17 feb 2024 om 22:11 Waar voor je Geld!